Är ADSL bredband värt att gå för?

Som ett tillägg känns det inte som ADSL bästa värde. Även om det erbjuder ett antal funktioner, Många av dem kommer du sällan eller kanske aldrig behöver använda.

Medan uppsving i data och pengar tillbaka för låga hastigheter eller drop outs är en trevlig sak att ha, det är osannolikt att hända under ditt kontrakt eller om det gör, ser du det hända en eller två gånger. Data boost är också irrelevant för icke-ADSL telefon kunder.

Nya kunder får ingen nytta av en router uppgradering och även befintliga kunder är osannolikt att vara långt efter, vilket gör en uppgradering en trevlig men något irrelevant idé.

För föräldrar kan ADSL bredband för gaming vara en välkommen funktion, särskilt med mängden olika inställningar och alternativ som den erbjuder.

Kasta in gratis när som helst ingenjör besök och dagliga hastighetskontroller och ADSL bredband Boost handlar främst om att ta bort eventuella bekymmer du kan ha. Du betalar verkligen ytterligare £5 för att veta att om något går fel, ADSL kommer att ha dig tillbaka på rätt spår, snabbt.

Som försäkran om att veta dina hastigheter övervakas och kommer att fastställas när som helst? Boost kommer att vara värt din tid. Annars är ADSL bredband utmärkt utan att behöva denna extra kostnad.