Tjäna pengar online: de bästa lösningarna

Vi vet alla klichén av den “digitala Nomaden” som lyckades tjäna pengar online från en strand i Bali, i en baddräkt, datorn på knäna, fötterna på en sandstrand.

Sanningen är att vissa människor verkligen lyckas leva denna livsstil. Men det här är vanligtvis människor som har visat ett riktigt företag som gör det möjligt för dem att tjäna inkomst på internet.

För även om vi alla vill att verkligheten ska vara annorlunda, misstänker du: allt är inte gjort med ett enda klick på https://www.tjanapengar.net.

Man kan till och med skilja lusten att tjäna pengar online i två breda kategorier :

Hantera att göra en levande från din online inkomst, genom att ställa in din egen digitala verksamhet. Tänk passiva inkomster, Frilans, entreprenörskap, e-handel… Avrundning i slutet av månader på internet: hantera att ha råd med en extra lön genom att arbeta direkt från din dator. Här talar vi om” enkla och snabba ” lösningar, till exempel betalda undersökningar, cashback, etc.

I vilket fall som helst finns det ingen brist på lösningar för att få ersättning online.

I den här artikeln tar vi en titt på de mest populära teknikerna så att du hittar den metod som passar dig mest. Lär dig hur du gör det på internet.
De” enkla och snabba ” metoderna”

Inte alla har en önskan att utveckla ett företag eller en komplett Aktivitet online.

För många är det framför allt att erbjuda ett lönetillägg enkelt (och om möjligt snabbt) från sin dator, ofta bredvid sin verksamhet som anställd.

I alla fall finns det många lösningar för att ha råd med några euro ganska snabbt på webben.

Och om dessa tekniker inte kommer att erbjuda dig förmögenhet och rikedom, skulle det fortfarande vara synd att missa.
1
Delta i betalda undersökningar

Flera webbplatser är specialiserade på betalda undersökningar och erbjuder internetanvändare att svara på konsumentundersökningar om produkter eller tjänster. Bland de mest kända kan vi nämna :

Registreringen är gratis och du kan vanligtvis få flera betalda undersökningar för att slutföra varje vecka.

Jag är personligen registrerad på flera av dessa platser, och även om jag spenderar betydligt mindre tid där än tidigare (… och säkert mer tid att behålla Moneylo), detta är ett bra sätt att döda tid på kollektivtrafik eller i väntrummet. Alla genom att erbjuda några tiotals Euro.

Å andra sidan, kom ihåg att du förmodligen inte kommer att dra nytta av flera hundra euro av extra inkomst bara tack vare undersökningar.
2
Dra nytta av cashback erbjudanden

Cashback-plattformar börjar verkligen bli populära, särskilt i Frankrike.

Jag upptäckte detta system för några år sedan, och jag erkänner att jag ständigt har rekommenderat det runt mig sedan dess. Om du ofta handla online, det skulle även vara helt synd att inte njuta av det.

Förklaras enkelt, cashback är ett system som gör att du, genom en länk som ges av en cashback plattform, att återvinna en viss procentandel i Euro av mängden av dina inköp i en partner butik.

Det belopp som betalas tillbaka kommer ofta att vara 3-10% av ditt köp, men vissa speciella transaktioner kan ge dig mycket högre cashback.

I vilket fall som helst, det är typ av “gratis pengar”, så att du inte förlorar något från att använda den.

Bland de mest populära cashback webbplatser är iGraal
och eBuyClub

två plattformar som jag personligen använder.

Om du vill veta mer om denna operation och fördelarna skrev jag en artikel specifikt om det.
Läs också
Hur man tjänar pengar genom cashback
3
Öppna ett konto i en onlinebank

Du har säkert sett annonser för onlinebanker som erbjuder ett ofta särskilt lockande belopp i Euro i utbyte mot att öppna ett konto.

Det är också ett av de mest utbredda system som dessa banker använder för att hitta nya kunder.

Faktum är att dematerialiserade banker gör särskilt generösa erbjudanden för att locka sina kunder. Tillräckligt för att tjäna pengar på nätet på bara några minuter.

du drömmer inte vid öppnandet av en
4
Sälja ditt företag online

Det är troligt att du som många människor har många onödiga eller oanvända föremål i ditt hem.

Vilket innebär att du inte bara röran dina garderober för saker du aldrig använder, men du förlorar också en möjlighet att tjäna flera hundra euro genom att sälja dem.

Om du har objekt som du inte längre använder eller kläder som röran din garderob, du kan sälja dem lätt på stora online handelsplattformar för att tjäna pengar på nätet mycket enkelt.
Läs också
Topp 8 apps att sälja ditt företag online

Till exempel, om du har i dina garderober gamla cd-skivor, DVD-skivor, böcker eller videospel som du inte längre använder, Momox webbplats

kan du köpa tillbaka dem för att sälja dem. Ett bra sätt att tömma dina garderober genom att fylla din plånbok.
Tjäna pengar online: utveckla ditt eget företag

Här tar vi itu med de lösningar som betalar mest, men det kommer också nödvändigtvis att kräva mer tid innan det är lönsamt.

Jag vet att du är alla upptagna människor, och känns som om du inte har tid att starta din egen online-verksamhet alls.

Men ofta, när du inte vill investera pengar, måste du nödvändigtvis investera tid.

Och du såg det med de lösningar som presenteras ovan: de tar ofta väldigt lite tid. Men resultatet är också att de betalar lite.

Jag känner inte någon som har lyckats lansera en hyper lönsam online-verksamhet över natten.

Men som bloggskapare själv vet jag att genom att investera sin tid (och med lite tålamod) är spelet värt ljuset.

Vissa aktiviteter kan dock lanseras ganska enkelt om du har specifika färdigheter att erbjuda.
5
Bli en frilansare

Entreprenörer och mikroföretagare växer i antal. Och denna modell är också särskilt utbredd i anglosaxiska länder.

Vilket är ganska logiskt, med tanke på den växande förmågan att kunna tjäna pengar på nätet och växa sin verksamhet från sin dator.

Jag är oberoende själv, och jag vet fler och fler människor runt mig som har bestämt sig för att komma igång.

Utanför online inkomst, att bli en frilansare erbjuder stor frihet, såsom att välja uppdrag (om du har råd med det), friheten att ställa in ditt eget schema och scheman… Förutom lyckan att arbeta på uppdrag och med olika och varierade kunder !

Det finns många yrken och kompetensområden för vilka du kan arbeta självständigt : skriva, digital marknadsföring, webbdesign, grafik, handel…

Och för att hitta dina kunder finns det flera plattformar som Malt

det kommer att ansluta dig med framtidsutsikter som letar efter dina kunskaper.
6
Ge online kurser eller erbjuda utbildning

Du är en expert.in ett visst område, och du är fast besluten att hjälpa andra att lösa sina problem ?

Överväg att lansera dina egna digitala utbildningar inom ditt område. Detta kommer att kräva framför allt att vara specialiserad och ha tillräckligt med kunskap inom ett område, men också att vilja följa med andra.

Matematik, främmande språk, webbutveckling, marknadsföring, handel, redovisning, design, konst… På internet har nästan alla områden potential !

Och ofta är det lättare att skapa dina träningar än det verkar. Du behöver främst :

Förberedelse för att skapa sammanfattningen av din kurs, de ämnen som omfattas av varje video, möjliga aktiviteter… Ett sätt att skjuta ganska kvalitativa videor. Obs: inget behov av en Hollywood studio och dyra belysningssystem heller. Många telefoner idag har i stort sett tillräcklig videokvalitet,och du kan hitta några tillbehör som mikrofoner för ganska billigt på internet om det behövs. En minsta publik, det vill säga människor att erbjuda din kurs online. Vare sig via en blogg, dina sociala nätverk, ett professionellt nätverk, reklam, etc.

Vad sägs om att strömma denna kurs online ? Det finns flera plattformar som låter dig idag vara värd för dina träningar.

Podium

är plattformen jag personligen använder, och den jag föredrar. Dess funktion är ganska enkel, dess användning intuitivt och dess gränssnitt ganska estetiskt.

Udemy

är också en ansedd plattform, som gör att du kan dra nytta av sin struktur för att markera din kurs om du inte har någon publik, men kostnaden kommer också att vara högre.
7