Vad är en Prepper och vad är Prepping?

En Prepper är någon som aktivt planerar att överleva alla situationer inklusive, men inte på något sätt begränsat till, naturkatastrofer, finansiella kriser eller nödsituationer. Ett vanligt fokus bland preppers är självförsörjning, snarare än att förlita sig på hjälp från samhället eller regeringarna. Denna handling att förbereda dig för alla situationer kallas Prepping.

Termen Prepper och Survivalist används ofta omväxlande, även om vissa känner att den moderna användningen av Survivalist visar de som är mer fokuserade på att leva utanför landet på ett mer primitivt sätt att köpa från survival prepper butik.

Med det i åtanke syftar många preppers till att inte bara överleva de värsta situationerna utan också behålla så nära deras nuvarande livsstil som möjligt. Detta leder preppers till:

Lagerförnödenheter som vatten, mat och medicin. Se till att det finns tillräckligt skydd för nästan alla situationer. Har alternativa källor till El. Kunna försvara sig när det behövs.

Skildringen av preppers i media kan ofta få oss att se galen ut, men här är min anledning till att förbereda och skapa den här webbplatsen:

Jag älskar mitt liv och de människor jag är nära. Det finns många negativa händelser i denna värld som kan äga rum och är helt utanför min kontroll. Dessa händelser kan i hög grad påverka mitt sätt att leva. Jag vill ge mig själv och mina nära och kära den bästa chansen att upprätthålla ett lyckligt och hälsosamt liv, oavsett vad världen kastar på oss.

Fortsätt läsa för att lära dig varför du förmodligen redan är en prepper, oavsett om du vet det eller inte.